Eigen drukkerij

Ook kleine hoeveelheden

Officiële 3M-dealer

Afbakeningslinten online kopen

Bent u op zoek naar afbakeningslinten die u online kunt kopen? Bij Isoband verkopen wij afbakeningslinten en andere tape. U kiest zelf de hoeveelheid, u kunt dus ook bijvoorbeeld kleinere dozen tape en afbakeningslinten online kopen via onze webshop. Wij leveren zowel in België als in Nederland. Hieronder leest u meer over onze linten.

Afbakeningslint / afzetlint producten

Bekijk al onze afbakeningslinten in de webshop

Bestel nu jouw afbakeningslint in onze webshop

Bij ons uw afbakeningslinten online bestellen

Wij verkopen een breed assortiment van afbakeningslinten online. In ons aanbod hebben wij naast traditioneel afbakeningslint ook bedrukte kleefbanden en linten. Wij drukken uw logo of tekst op de linten, met de kleurcombinatie die u zelf verkiest. U kunt tot vijf kleuren combineren. Dit is ideaal om bijvoorbeeld parkeerruimtes of looproutes af te bakenen, of voor het veiligstellen van een bepaalde zone voor werknemers of toevallige passanten.

Bestel nu uw tape of bekijk ons volledige aanbod

Koop uw afbakeningslinten online via ons bedrijf. Wij leveren snel en verzorgd. U zit hier op uw plek voor alles wat betreft tape en inpakmateriaal. Wij hebben een groot aanbod aan 3M-tape. Van bedrukte tape tot kartonnen dozen en verschillende soorten rekfolie: bekijk ons volledige assortiment. Of lees meer over ons. Contacteer ons om van ons uw vaste partner te maken voor al uw tapebenodigdheden.

Contact